Home » Buitenland » Brandweerman uit Izegem vermist

Brandweerman uit Izegem vermist

De politie is op zoek naar Detlef Manhaeve, een 40-jarige vrijwillig brandweerman uit Kachtem, die sinds maandagavond spoorloos is. “Hij werd rond half zes voor het laatst gezien door een buurtbewoner van de Sint-Janstraat, waar Detlef woont”, zegt zijn zus Daphné Vermeulen. “Vanaf dan ontbreekt elk spoor”.

“Ook zijn wagen en zijn portemonnee zijn verdwenen. Z’n mobiel, die hij altijd bij zich had, is blijven liggen”. Daphné vermoedt dat de verdwijning van haar broer te maken heeft met een stukgelopen relatie.

“Ongeveer twee weken geleden vertelde de vrouw uit het Nederlandse Terneuzen waarmee hij al even samen was, dat ze een toekomst met hem niet zag zitten. Dat was een harde klap. Detlef wilde echt met haar verder, had zich al ingeschreven in Nederland en wilde ook de brandweer van Izegem inruilen voor die van Terneuzen. De laatste weken was hij niet meer dezelfde. Toch hopen we dat Detlef snel weer opduikt, in goede gezondheid”.

De vermiste brandweerman (hier op foto tijdens een recente rampoefening) is ruim 1,85 meter groot en robuust gebouwd. Hij verplaatst zich met een beige Peugeot Partner (nummerplaat TIB 547). Wie info heeft over de man, wordt verzocht de politie te bellen op het nummer +32 051-26 26 20.

media_xll_9114863