Home » Provincies » Brabant » Getuigen aanranding en beroving gezocht in Eindhoven

Getuigen aanranding en beroving gezocht in Eindhoven

De politie is op zoek naar getuigen van een gepleegde aanranding en beroving op het Kastelenplein. Een vrouw werd door enkele mannen betast en twee vrienden die haar hielpen kregen klappen. Eén van hen werd beroofd.

De vrouw liep met twee vrienden op donderdag 05 januari rond 18.00 uur nabij het fietstunneltje bij het Kastelenplein. Ze werd daar door enkele donkergekleurde mannen benaderd die haar tegen haar wil begonnen te betasten. Toen haar vrienden dat zagen duwden ze de belagers weg, maar het gevolg was dat ze zelf enkele flinke klappen te verduren kregen. Ze werden geschopt en geslagen, waardoor één van hen een bloedneus en een flink gekneusde rib opliep. Hij werd vervolgens ook nog van zijn geld beroofd. De vrouw sprong tussen de vechtenden en kreeg ook een klap tegen het hoofd.

Getuigen
Het zou gaan om een groepje negroïde mannen die sportieve kleding droegen; trainingsbroeken, sportschoenen en vesten. Eén droeg een rode pet. Volgens de slachtoffers zijn er meerdere mensen getuige geweest van het incident en naar deze mensen is de politie op zoek. Bent u getuige of heeft u informatie die naar de daders kan leiden? Bel dan de politie via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000 of de website www.meldmisdaadanoniem.nl.