Home » Provincies » Brabant » Meerdere gewonden bij ongeval in Breda

Meerdere gewonden bij ongeval in Breda

Bij een ongeval op de Johan Willem Frisolaan in Breda zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. Doordat de twee voertuigen elkaar raakte verloor de bestuurster van de rode mini de macht over het stuur en werd via de opstaande rand naast de weg gelanceerd tegen een boom om vervolgens in de bossages tot stilstand te komen. De bestuurster en haar kind werden door de brandweer uit haar auto bevrijdt en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Wat hun verwondingen waren is niet bekend. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij.

Inhaalactie
Omstanders meldde dat de rode mini probeerde in toe voegen na een inhaalactie maar dat deze daardoor van achteren werd aangetikt door een andere auto. Bij deze actie “vloog” de auto zeker twee meter de lucht in voordat deze in de bossages belandde.

Hulpdiensten
Meerdere ambulances, politie en brandweer waren ter plaatse. Een berger zal de rode mini takelen en afvoeren, de andere auto had minimale schade en kan zijn weg op eigen kracht vervolgen.

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia.nl