Home » Provincies » Gelderland » Wonder dat de brandweermannen slechts lichtgewond raakte bij ongeval in Apeldoorn
FOTO: ROLAND HEITINK

Wonder dat de brandweermannen slechts lichtgewond raakte bij ongeval in Apeldoorn

Een watertankwagen van de brandweer is zondagmiddag in een bocht gekanteld en tot stilstand gekomen tegen een woning in Apeldoorn. Het ongeval gebeurde rond 16:00 uur op de Vosselmanstraat. De brandweermannen waren op weg naar een brand in een showroom in Teuge. Beide brandweermannen raakte wonder boven wonder slechts lichtgewond. Bij het bergen van het voertuig was de flinke schade pas te zien. Alle twee hebben geluk gehad dat ze hier zonder ernstige verwondingen zijn uitgekomen.

FOTO: ROLAND HEITINK
FOTO: ROLAND HEITINK

Nog een ongeval met brandweerwagen
Een andere brandweerwagen die onderweg was naar het ongeval in Apedoorn raakte zelf betrokken bij een ongeval. Het gebeurde op een rotonde aan Drie Maagden in Apeldoorn. Terwijl de brandweerwagen daar met toeters en bellen aankwam raakte een bestuurder in paniek en zette per ongeluk zijn auto in de achteruitrijstand waardoor hij tegen de brandweerwagen aan reed. Er vielen bij dit ongeval geen gewonden, wel was er schade.

Teuge
De brandweermannen waren onderweg naar een autobrand in een showroom in Teuge. De melding kwam rond 16:00 uur binnen op de Woudweg. Ter plaatse bleek de brand snel onder controle.

FOTO: Jean-Marc Regelink