Home » Provincies » Brabant » Zwaar beschadigde auto aangetroffen in Vught

Zwaar beschadigde auto aangetroffen in Vught

Op de Postweg in Vught is in de nacht van zaterdag op zondag nacht rond de klok van twee uur een zwaar beschadigde auto aangetroffen langs de weg.

Beveiligers van defensie die bezig waren met een beveiligingsronde troffen de auto aan op de Postweg ter hoogte van het viaduct bij het spoor.

Bij de auto werden geen personen aangetroffen. In eerste instantie was het onduidelijk wat de auto geraakt had, maar bij een zoektocht door ter plaatse gekomen politie, werd een boom die in de middenberm had gestaan omver was gereden en daarna langs de kant van de weg in de struiken was gegooid. Aan de sporen was te zien dat de auto tegen het verkeer had ingereden. Opmerkelijk was dat, de velg en de band die door het ongeval zwaar beschadigd waren, verwisseld was voor een reserve wiel. Vermoedelijk heeft de bestuurder na het ongeval nog willen vluchten.

De politie heeft de auto door een bergingsbedrijf laten afvoeren. Agenten zochten in de nabijheid van de wagen met een warmte beeld camera nog naar de bestuurder van de auto, maar er werd niemand meer aangetroffen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar de bestuurder.

Foto: Bart Meesters